Σύλλογος Κλινδαίων Νομού Ηλείας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"

Κατηγοριες

Εκδήλωση στα ΑΓΡΙΜΙΑ 21/2/2015

Στης 21/2/2015 Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Κλινδαίων Ηλείας η Αναγέννηση Η εκδήλωση συντελέστηκε σε έναν πολύ όμορφο χώρο, στο κέντρο Αγρίμια Λιοσίων 7 στην Αθήνα . Η αίθουσα του κέντρου ήταν γεμάτη από κόσμο, μέλη αλλά και φίλους του Συλλόγου, οι οποίοι τίμησαν έτσι με την παρουσία τους Την εκδήλωση του Συλλόγου μας Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ηλίας Γκάτσης άνοιξε την εκδήλωση με την ομιλία του, στην οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, αλλά και τη στήριξή τους. 

 

 

Ευχαριστήρια επιστολή

Το Δ.Σ. Κλινδαίων η Αναγέννηση αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσει ομόφωνα τις ευχαριστίες του προς τους χορηγούς για την ευγενή χορηγία τους προς τον Σύλλογό μας στην εκδήλωση στης 21/2/2015 στο κέντρο Αγρίμια. Ο Σύλλογός μας εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας  και αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή σας στην επιτυχία της λαχειοφόρου Αγοράς  αποφάσισε τη διαφήμιση στο sait του χωριού για ένα έτος δωρεάν και προτρέποντας τους επισκέπτες του sait τη στήριξη προς τους χορηγούς μας.

Με εκτίμηση, το Δ.Σ


Διαβάστηκε 4811 φορές Τελευταία Αλλαγή την Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 06:28

Media

/6Fw9y8x7ks0?list=UUiWQbjL5kuIZdFlc9FwrbNg" frameborder="0" allowfullscreen>

Image Gallery

Περισσότερα της ίδιας κατηγορίας... « Εκδήλωση Πέρσαινας 6/2/2015 στο voic Κοπή πίτας 2016 »

Χορηγοί

Παναγιωτόπουλοι
Αγγελόπουλος Παναγιώτης
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…