Σύλλογος Κλινδαίων Νομού Ηλείας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"

Κατηγοριες

Νίκος Γιαννόπουλος sef

Νίκος Γιαννόπουλος: 25ετή προσφορά του στην γαστρονομική ιστορία.

Ο Νίκος Γιαννόπουλος είναι ένας ταπεινός και γλυκός άνθρωπος.Λατρεύει την κουζίνα και νιώθει πολύ πιο άνετα όταν μαγειρεύει παρά όταν κάνει οτιδήποτε άλλο. Η συνεργασία του με το μεγάλο αθηναϊκό ξενοδοχείο μετράει περισσότερα από 25 χρόνια και αυτό αποδεικνύει τόσο την αξία του όσο και την ικανότητά του να εμπνέεται συνεχώς καινούριες γεύσεις, για να διατηρεί υψηλό το ενδιαφέρον των πελατών του.
Οι συνταγές του έχουν, συνήθως, μεσογειακές και γαλλικές αναφορές. Πιάτα που ξεχειλίζουν άρωμα και γεύση. Γαστρονομικές δημιουργίες γεμάτες συναίσθημα και αναμνήσεις που συγκινούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.
Ο σεφ του «The Parliament» Νίκος Γιαννόπουλος.
Ένας τέτοιος chef δεν θα μπορούσε παρά να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του ξενοδοχείου στο οποίο έχει αφιερώσει την καριέρα του. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το «NJV Athens Plaza» αποφάσισαν να γιορτάσουν την μεγάλη του επέτειο με ένα δείπνο αποκλειστικά με δικές του δημιουργίες (ένα μενού 25 υπέροχων συνταγών).
Εμείς, γευτήκαμε τα μοναδικά πιάτα και αποσπάσαμε τρεις συνταγές που όλοι θα θέλαμε να είχαμε σε ένα εορταστικό δείπνο. Δοκιμάστε να πειραματιστείτε μαζί τους και, με την πρώτη ευκαιρία, επισκεφτείτε το«The Parliament» για να απολαύσετε κάτι από τα χέρια του μεγάλου δημιουργού.Προβολή Άρθρου...
Διαβάστηκε 2588 φορές Τελευταία Αλλαγή την Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 19:03

Χορηγοί

Παναγιωτόπουλοι
Αγγελόπουλος Παναγιώτης
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…