Σύλλογος Κλινδαίων Νομού Ηλείας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"

Κατηγοριες

Αν δεν θέλεις να είσαι άρρωστος τότε... ...Εξέφραζε τα Συναισθήματά σουΣυναισθήματα και αισθήσεις που είναι κρυμμένα, καταπιεσμένα, καταλήγουν σε ασθένειες όπως : γαστρίτιδα, έλκος, οσφυϊκούς πόνους, νωτιαίους. Με το πέρασμα…
Περισσότερα...
Ό,τι πολυτιμότερο έχουμε είναι η προσωπική μας αξιοπρέπεια.   Όταν την χάσουμε, δε μας μένει τίποτα. Καθώς όλοι έχουμε αξία και όλοι είμαστε διαφορετικοί μεταξύ μας, είναι γελοίο να μετράμε…
Περισσότερα...
Τελικά τι είναι η φιλία; Αυτά τα αποφθέγματα θα σε βοηθήσουν στην ερμηνεία της. 1.1K   Το Savoirville.gr, επίσημος συνεργάτης του Ladylike, γράφει 20 αποφθέγματα για τη φιλία. Μια λέξη τόσο…
Περισσότερα...
Έχετε αντιληφθεί ότι η μόνη περίοδος της ζωής μας που μας αρέσει να μεγαλώνουμε είναι όταν είμαστε παιδιά; Εάν είσαι κάτω των 10 ετών, είσαι τόσο ενθουσιασμένος που μεγαλώνεις που…
Περισσότερα...
Η Αρχή του Κενού. Απλές αλήθειες που μας διαφεύγουν … Έχεις τη συνήθεια να φυλάς άχρηστα πράγματα, πιστεύοντας πως μια μέρα… άγνωστο πότε …θα τα χρειαστείς; Έχεις τη συνήθεια να…
Περισσότερα...
Όταν έχω άγχος είναι επειδή ζω στο μέλλον. Όταν έχω κατάθλιψη είναι επειδή ζω στο παρελθόν. Η πηγή του άγχους βρίσκεται στο μέλλον. Αν μπορείς να κρατήσεις το μέλλον έξω…
Περισσότερα...
Το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών είναι απαραίτητο για την στοματική υγιεινή αλλά και για μην δημιουργείται κακοσμία. Η κακοσμία του στόματος είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει ανά…
Περισσότερα...
Πολλοί νομίζουν ότι οι επιστήμονες είναι άθεοι. Ισχύει; Μάλλον όχι. Νομπελίστες και καταξιωμένοι ερευνητές φαίνεται να έχουν καταλήξει σε ένα κοινό συμπέρασμα – το οποίο απλώς διατυπώνουν με διαφορετικές λέξεις…
Περισσότερα...
Γουιάνα σημαίνει η χώρα με τα πολλά νερά. Αλκατράζ σημαίνει το «Νησί των Πελεκάνων». Αργεντινή σημαίνει «Ασημένια Χώρα». Αυστραλία σημαίνει η «Χώρα του Νότου».   Ο κοντύτερος άνθρωπος που κατοίκησε…
Περισσότερα...
Λάχανο (Brassica oleracea) Μπράσικα ή λαχανευτική οίκ. Σταυρανθών (Cruciferae).Είναι από τα πιο διαδεδομένα λαχανικά και συνηθίζεται να το έχουμε σχεδόν καθημερινά στο χειμωνιάτικο τραπέζι μας. Κι αυτό γιατί αποτελεί σίγουρη…
Περισσότερα...
Γερμανοί ερευνητές κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τον τρόπο που το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου χρησιμοποιεί τον ύπνο για να επιδιορθωθεί. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσαν στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Physiology - Regulatory, Integrative…
Περισσότερα...
«Καθόλου κρέας ή ψάρι, μια αλεσμένη αγκινάρα για φαγητό. Καλό μάσημα της τροφής για να νιώθει το στομάχι γεμάτο και μην ξεχνάτε να μαζεύεται τα ψίχουλα από το τραπέζι σε…
Περισσότερα...
Το Ξεφτέρι (sparrow hawk) είναι είδος μη γνήσιου γερακιού (γένος Accipiter), που απαντά και στον ελλαδικό χώρο. Η επιστημονική του ονομασία είναι Accipiter nisus και περιλαμβάνει 7 υποείδη. Wikipedia Παρακολουθείστε ένα…
Περισσότερα...
Η UNICEF ολοκλήρωσε πρόσφατα μια έρευνα, που δείχνει σε ποια χώρα τα παιδιά ζουν πιο ευτυχισμένα. Σύμφωνα με την έρευνα, η Ελλάδα κατέλαβε την 13η θέση και την πρωτιά κέρδισε…
Περισσότερα...
Ο σύγχρονος πολιτισμός μας υποφέρει από πόνο. Όλες οι μελέτες αναδεικνύουν το χρόνιο πόνο σαν το σημαντικότερο πρόβλημα αναπηρίας παγκοσμίως, μια γνώση που διαφεύγει της προσοχής γιατρών, άλλων επαγγελματιών υγείας,…
Περισσότερα...
Έτσι μέσα σε 60 δεύτερα: Γίνονται 694.445 αναζητήσεις στο Google Aνεβαίνουν στο Flickr πάνω από 6.600 εικόνες Aνεβαίνουν στο YouTube 600 videos συνολικής διάρκειας περίπου 25 ωρών Γίνονται 695.000 status…
Περισσότερα...
Κι όμως, κάνει θαύματα η ενασχόληση του μπαμπά με τα παιδιά. Εσείς πόσο χρόνο περνάτε με τα παιδιά σας; Τα παιδιά που περνούν περισσότερο χρόνο με τον μπαμπά τους έχουν…
Περισσότερα...
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της εθνικής υπηρεσίας απογραφής των Η.Π.Α, ο πλανήτης πρόκειται να βρεθεί μπροστά σε ένα πρωτοφανές φαινόμενο, πριν ακόμα μπούμε στο 2020. Οι Αμερικανοί ερευνητές, μετά από…
Περισσότερα...

Χορηγοί

Παναγιωτόπουλοι
Αγγελόπουλος Παναγιώτης
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…